fbpx

Auto inkoop Delft

Zoekt u een betrouwbare auto inkoop specialist in Delft? Zoek dan niet verder, Auto inkoop Haaglanden is dé partij voor u!

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe moeilijk het is een betrouwbare partij te vinden die alle zorgen rondom het verkopen van uw auto bij u weg neemt.  Veel mensen kunnen de juiste partij maar niet vinden en wenden zich al snel tot een particuliere verkoop via Marktplaats of Autoscout.

Hoewel velen denken via dergelijke sites een betere prijs te kunnen krijgen, blijkt dit in de praktijk vaak niet zo te zijn. Daarnaast weet je ook niet of de geïnteresseerde wel betrouwbaar is en of zijn interesse wel serieus genoeg is. Hierdoor komt u vaak in vervelende situaties waarbij men niet komt opdagen of vlak voor tijd de afspraak afzeggen.  Niet alleen zit u vaak langere tijd met de auto opgescheept, maar lopen de kosten van de auto ook gewoon door. En al helemaal niet te beginnen over de tijd die u kwijt bent aan het beantwoorden van alle vragen van geïnteresseerden. 

Auto inkoop Haaglanden staat niet alleen voor betrouwbaar zaken doen. Doordat wij ons focussen op een kleine regio kunnen we zeer snel schakelen. Bent u woonachtig in Delft en wilt u uw auto verkopen, dan kunnen wij dit vaak dezelfde dag nog voor u regelen. U bent direct af van alle rompslomp en krijgt vaak nog een betere prijs dan via een particuliere verkoop.

Persoonlijke aanpak

Wij zijn grote voorstanders van een persoonlijke aanpak. In tegenstelling tot de meeste auto inkoop sites werken wij met een vast contactpersoon die zowel de auto inkoopt als ophaalt bij u. Geen gedoe meer met bedrijven die u een bod doen om vervolgens bij de afwikkeling het bod alsnog te verlagen. 

Ook weten we als geen ander hoe lastig het is de waarde te bepalen zonder de auto gezien te hebben. Indien uw prijs enigszins in lijn ligt met die van ons zullen wij altijd een bezichtiging plannen. Alleen dan kunnen wij u een bod doen waar ook wij achter kunnen en willen staan. 

Wij vragen u niet om allerlei vragenlijsten in te vullen alvorens de auto inkoop van start kan gaan . Als u uw auto wilt verkopen belt u gewoon direct met onze inkoper. Waarna de inkoper u een aantal vragen zal stellen en u direct een bod onder voorbehoud doet. Ligt uw prijs dicht bij die van onze inkoper dan plannen wij direct een bezichtiging in.  Omdat wij ons focussen op een bepaalde provincie kunnen we in sommige gevallen dezelfde dag nog de auto komen bezichtigen en indien alles akkoord is meteen meenemen. Mocht dit echt niet meer in de planning van onze inkoper passen dan zal dit de volgende werkdag alsnog gebeuren.

whatsapp onze inkoper

Een bericht versturen via Whatsapp? Onze inkoper reageert binnen 2 uur!

whatsapp onze inkoper

Een bericht versturen via Whatsapp? Onze inkoper reageert binnen 2 uur!

Hoe werkt onze auto inkoop Delft?

Bij Auto inkopers Haaglanden houden we van simpel en betrouwbaar zaken doen. Wilt u uw auto verkopen in Delft en omstreken bel dan vandaag nog met onze inkoper via 06 8158 5680 en krijg meteen te horen wat u voor uw auto kunt krijgen. Onze inkoper zal u standaard om een aantal gegevens vragen waaronder het kenteken, uiterlijke staat van de auto, motorische staat van de auto en of er nog enige mankementen aan de auto zitten.  Zorg er dus voor dat u uw kenteken van uw auto bij de hand hebt wanneer u ons belt. Aan de hand van uw antwoorden zal onze inkoper u eerst vragen wat u voor de auto wilt hebben. Ligt uw vraagprijs in de buurt van de indicatieve prijs van onze inkoper wordt er direct een bezichtiging ingepland. Geen gedoe met lange wachtdagen. Komt het beide partijen goed uit dan is het vaak mogelijk dezelfde dag nog af te spreken.  Mocht uw vraagprijs toch niet in lijn liggen met het bod van onze inkoper, dan melden wij dit direct. Wel zo eerlijk en het bespaart ons beide een hoop tijd.

Sluit Menu
Call Now Button