fbpx

Auto inkoop Den Haag

Bent u al die auto inkoop sites die u online gouden bergen beloven, maar vervolgens de afspraken niet nakomen ook zo zat? Wij ook!

Uit eigen ervaring weten wij hoe vervelend het is om eerst ellenlange vragenlijsten in te vullen over uw auto om vervolgens een bod te ontvangen.
Na al deze moeite lijkt u een mooi bedrag voor uw auto te krijgen, maar in de praktijk valt deze altijd lager uit. 
Dan zien de inkopers weer een deuk die niet vermeld was of horen een geluidje dat niet aangegeven was.
Dit alles om vervolgens een bod te ontvangen dat ruim onder het eerdere bod ligt. Auto inkopers Haaglanden probeert hier verandering in te brengen.

 Niet alleen maken wij geen gebruik van derde partijen die de inkoop van de auto verder met u regelt, maar focussen wij ons op een persoonlijkere aanpak met een vast contactpersoon die het hele proces van A tot Z met u regelt. Om dit te kunnen bereiken focust Auto Inkopers Haaglanden zich voornamelijk op de provincie Zuid Holland. Deze keus hebben wij bewust gemaakt om snel te kunnen schakelen. 

whatsapp onze inkoper

Een bericht versturen via Whatsapp? Onze inkoper reageert binnen 2 uur!

whatsapp onze inkoper

Een bericht versturen via Whatsapp? Onze inkoper reageert binnen 2 uur!

Binnen 5 minuten geregeld!

De auto inkoop in Den Haag staat bekend om de snelle handel. De mensen hebben het vaak te druk en geen zin in alle poespas rondom de verkoop. Onze inkoper neemt al deze nadelen bij u weg en regelt vaak binnen 5 minuten de hele zaak met u.
U hoeft uw kostbare tijd dus niet meer te verdoen aan talloze mensen die enkel en alleen de auto komen bezichtigen zonder de intentie deze ook daadwerkelijk te kopen. Daarnaast kijken wij niet op een deukje of een krasje. Wij begrijpen als geen ander dat een auto een gebruiksvoorwerp is en er met de jaren dus wel wat gebruikerssporen kunnen ontstaan. 

Wij vragen u niet om vragenlijsten in te vullen met allerlei gegevens over uw auto. Als u uw auto wilt verkopen in Den Haag belt u gewoon direct met onze inkoper. Waarna de inkoper u een aantal vragen zal stellen en u direct een indicatief bod doet. Omdat wij ons focussen op een bepaalde provincie kunnen we in veel gevallen dezelfde dag nog de auto komen bezichtigen en indien alles akkoord is meteen meenemen. Mocht dit echt niet meer in de planning van onze inkoper passen dan zal dit de volgende werkdag alsnog gebeuren.

Hoe werkt onze auto inkoop in Den Haag?

Bij Auto inkoop Den Haag houden we van simpel en helder zaken doen. Wilt u uw auto verkopen in Den Haag en omstreken bel dan vandaag nog met onze inkoper via 06 8158 5680 en krijg direct te horen wat u voor uw auto kunt krijgen. Onze inkoper zal u standaard om een aantal gegevens vragen waaronder het kenteken, uiterlijke staat van de auto, motorische staat van de auto en of er nog enige mankementen aan de auto zitten.  Zorg er dus voor dat u het kenteken van uw auto hebt genoteerd zodat u deze kunt doorgeven. Aan de hand van uw antwoorden zal onze inkoper u eerst vragen wat u voor de auto wilt hebben. Ligt uw vraagprijs in de buurt van de indicatieve prijs van onze inkoper zal er een bezichtiging in worden gepland. Indien dit voor beide partijen uitkomt wordt deze nog op dezelfde dag gepland. Mocht uw vraagprijs te veel afwijken van het bod van de inkoper dan zullen wij u dit ook direct mededelen. Wel zo eerlijk uiteraard en daarnaast scheelt dat beide partijen een hoop tijd.

Sluit Menu
Call Now Button