fbpx

Auto inkoop Leiden

Binnen 24 uur verkocht

We kennen het ongetwijfeld allemaal wel. Situaties waardoor de huidige auto niet meer voldoet aan uw wensen en eisen. U wilt uw auto zo snel mogelijk verkopen, maar uiteraard wel voor een goede prijs. Al gauw komt u uit bij auto verkoopsites als Marktplaats. Niet alleen kost dit u heel veel tijd, maar ontbreekt de zekerheid of u uw auto wel verkoopt. Er gaat al gauw een geruime tijd voorbij alvorens u een geïnteresseerde koper heeft gevonden. Om u de tijd en energie te besparen willen wij u kennis laten maken met onze auto inkoop Leiden.

Auto Inkopers Haaglanden is gespecialiseerd in het realiseren van een zeer snelle auto verkoop. Niet alleen wordt de gehele zaak binnen 24 uur geregeld, maar ontvangt u vaak ook het hoogste bod voor uw auto. Hoe kan dit denkt u? Heel simpel! Door onze jarenlange ervaring in de auto inkoop branche hebben wij een zeer groot netwerk opgebouwd, waardoor wij een voorraad hebben met een zeer korte doorlooptijd. Om de voorraad auto’s op pijl te houden zijn wij dus constant op zoek naar auto’s.

whatsapp onze inkoper

Een bericht versturen via Whatsapp? Onze inkoper reageert binnen 2 uur!

whatsapp onze inkoper

Een bericht versturen via Whatsapp? Onze inkoper reageert binnen 2 uur!

Werkwijze auto inkoop Leiden

Bij Auto inkopers Haaglanden houden we van eerlijk en simpel zaken doen. Wilt u uw auto verkopen in Leiden en omgeving bel dan vandaag nog met onze inkoper via 06 8158 5680. Zodra u belt zal onze inkoper u standaard om een aantal gegevens vragen waaronder het kenteken, staat van de auto en eventuele mankementen. Tevens zal u gevraagd worden naar de vraagprijs van de auto. De inkoper zal u vervolgens een bod onder voorbehoud doen. Indien het bod in de buurt van uw vraagprijs ligt zal er direct een bezichtiging ingepland worden. Dit kan vaak dezelfde dag nog plaatsvinden.

Doordat u contact heeft met 1 vaste contactpersoon zal deze persoon de bezichtiging ook doen. Na de bezichtiging wordt het definitieve bod opgesteld. Zijn er geen andere mankementen aan het licht gekomen tijdens de bezichtiging dan zal het eerdere bod gewoon blijven staan.
Het bedrag wordt direct aan u uitbetaald en de auto wordt ter plaatse overgeschreven en opgehaald. 

Mocht de indicatieve prijs van onze inkoper tijdens het telefoongesprek al te veel afwijken van uw vraagprijs dan zal onze inkoper dit meteen aangeven. Wij houden er niet van om mensen aan het lijntje te houden en willen dan ook niet uw tijd verdoen met onnodige bezichtigingen terwijl de prijs niet in de buurt ligt van hetgeen u voor ogen heeft.   

Sluit Menu
Call Now Button