fbpx

Auto inkoop Leidschendam

Binnen 24 uur verkocht

Waarschijnlijk bent u terecht gekomen op deze pagina omdat uw huidige auto niet meer voldoet aan uw wensen en eisen. Op dat soort momenten wilt u uiteraard zo snel mogelijk af van de auto. Nu kunt u een advertentie op een auto verkoop site als Autoscout of Marktplaats plaatsen, maar dit wil vaak niet echt vlotten en kost u naast een hoop tijd ook een heleboel werk. En dan nog niet te beginnen over de ergernissen van allerlei mensen die afspraken met u maken en deze niet nakomen. 

U bent woonachtig in de omgeving van Leidschendam en wilt uw auto verkopen? Auto Inkopers Haaglanden is dé partij voor u. Uw auto zo snel mogelijk verkopen en het liefst voor de beste prijs. De auto inkoop Leidschendam is onze specialiteit. Auto inkopers Haaglanden is gespecialiseerd in het bewerkstelligen van een snelle auto verkoop. Niet alleen regelen we de hele zaak van A tot Z binnen 24 uur, maar ontvangt u ook nog het hoogste bod voor uw auto. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze jarenlange ervaring in de auto inkoop branche. Hierdoor hebben wij een zeer groot netwerk opgebouwd, waardoor wij een voorraad met een zeer korte doorlooptijd hebben. 

whatsapp onze inkoper

Een bericht versturen via Whatsapp? Onze inkoper reageert binnen 2 uur!

whatsapp onze inkoper

Een bericht versturen via Whatsapp? Onze inkoper reageert binnen 2 uur!

Werkwijze auto inkoop Leidschendam

Auto Inkopers Haaglanden houdt met de auto inkoop Leidschendam van simpel en helder zaken doen. Wilt u uw auto in de omgeving van Leidschendam verkopen, bel dan vandaag nog met één van onze inkopers via 06 8158 5680. De inkoper die u spreekt blijft vanaf dat moment uw vaste contactpersoon die alles van A tot Z met u regelt.Zodra u belt zal onze inkoper u om een aantal gegevens vragen waaronder het kenteken, uiterlijke staat van de auto en eventuele technische mankementen. Ook wordt u gevraagd welke prijs u in gedachten heeft voor uw auto. De inkoper zal u vervolgens een indicatief bod doen. Indien uw vraagprijs en ons bod bij elkaar in de buurt liggen zal er meteen een bezichtiging ingepland worden. Indien dit voor beide partijen uitkomt kan deze vaak nog dezelfde dag ingepland worden. 

Doordat u contact heeft met één vaste contactpersoon zal hij of zij ook de bezichtiging van uw auto verrichten. Indien tijdens de bezichtiging geen andere mankementen aan het licht zijn gekomen blijft het eerdere bod gelden. Mochten er toch onverhoopt iets naar boven komen dan kan het bod wellicht nog afwijken. Komen beiden partijen het overeen dan wordt het overeengekomen bedrag direct aan u uitbetaald. De auto wordt tevens meteen overgeschreven en opgehaald. 

Mocht er tijdens het telefoongesprek al naar voren komen dat de prijs van onze inkoper en uw vraagprijs te ver uit elkaar liggen dan zullen wij u dit direct mededelen. Hiermee voorkomen we valse beloftes en besparen we beide partijen een hoop tijd. 

Sluit Menu
Call Now Button