auto inkoop leidschenveen

Auto inkoop Leidschenveen

Uw specialist in auto inkoop Leidschenveen

Zoekt u een goede auto inkoop specialist in Leidschenveen, maar vindt u het lastig om te bepalen wie nu een echte betrouwbare inkoop specialist is? Deze vraag hebben wij ook meerdere malen gesteld. Speciaal voor de mensen zoals u en mij introduceren wij onze Auto Inkoop Leidschenveen. Onze inkoper zit zelf ook in leidschenveen en kan daarom zeer snel schakelen wanneer u uw auto wilt verkopen. Dit resulteert in een gegarandeerde verkoop van uw auto binnen 24 uur!    

U bent woonachtig in de omgeving van Leidschendam en wilt uw auto verkopen? Auto Inkopers Haaglanden is dé partij voor u. Uw auto zo snel mogelijk verkopen en het liefst voor de beste prijs.  Auto inkopers Haaglanden is gespecialiseerd in het realiseren van een snelle en vakkundige auto verkoop. Niet alleen ontvangt u het hoogste bod voor uw auto, maar de hele zaak wordt binnen 24 uur afgehandeld. Door onze jarenlange ervaring in de auto inkoop branche hebben wij een zeer groot netwerk opgebouwd. Dankzij dit netwerk kunnen wij een snelle doorvoer van auto’s waarborgen. 

Hoe werkt het?

Bij Auto Inkoop Haaglanden staan heldere communicatie en eerlijke afspraken hoog in het vaandel. Wilt u uw auto verkopen in de omgeving van Leidschenveen? Bel dan direct met onze inkopers via 06 8158 5680. Vanaf het eerste contact moment wordt onze inkoper uw vaste contactpersoon die de gehele zaak van A tot Z regelt. Tijdens het telefoongesprek met onze auto inkoop specialist wordt u om een aantal gegevens gevraagd zoals het kenteken, uiterlijke staat van de auto en eventuele mankementen. Tevens wordt u gevraagd welke prijs u voor uw auto in gedachten heeft. De inkoper doet u vervolgens een bod. Indien de vraagprijs en het bod van onze auto inkoop specialist enigszins bij elkaar in de buurt liggen wordt er direct een afspraak voor een bezichtiging gemaakt. Mocht dit voor beide partijen uitkomen gebeurt dit vaak nog dezelfde dag. Zo niet, zal de afspraak geheel naar uw uitkomst ingepland worden. 

whatsapp onze inkoper

Een bericht versturen via Whatsapp? Onze inkoper reageert binnen 2 uur!

1 vaste contactpersoon

whatsapp onze inkoper

Een bericht versturen via Whatsapp? Onze inkoper reageert binnen 2 uur!

Ook hier geldt dat uw vaste contactpersoon de bezichtiging van uw auto verricht. Mochten er tijdens de bezichtiging geen andere mankementen aan het licht zijn gekomen blijft het eerdere bod gewoon staan. Mocht er toch onverhoopt iets naar boven komen dan kan het bod enigszins afwijken, maar ook hier blijven aspecten als heldere communicatie de focus. Wij weten als geen ander dat niets zo vervelend is als afspraken die niet nagekomen worden. Komen beiden partijen het overeen dan wordt het afgesproken bedrag direct meteen aan u uitbetaald. Dit kan zowel contant als per bank. De auto wordt tevens meteen overgeschreven en opgehaald. 

Mocht tijdens het telefoongesprek duidelijk worden dat de prijs van onze inkoper en uw vraagprijs te ver uit elkaar liggen dan zullen wij dit direct mededelen. Hiermee voorkomen we valse beloftes en besparen we beide partijen een hoop tijd.