fbpx

Auto inkoop Monster

Auto verkopen Monster?

Na jaren van trouwe dienst begint uw auto kuren te krijgen. Nu kunt u de auto laten maken maar de reparatiekosten zijn vaak hoger dan de actuele waarde van uw auto. Dit is vaak een goed moment om de auto te verkopen en op zoek te gaan naar een nieuwe auto. Een auto die weer wat jaartjes mee kan. U bent woonachtig in Monster en omgeving en wilt uw auto verkopen zonder de bijkomende poespas? Door ons netwerk in Monster kunnen wij de auto inkoop in Monster vaak dezelfde dag nog voor u regelen. Auto inkoop Monster zorgt ervoor dat u direct weet waar u aan toe bent. Niet alleen ontvangt u direct het hoogste bod. Maar plant onze inkoper ,indien dit voor beide partijen uitkomt, direct een bezichtiging voor de inkoop van uw auto in.

Auto inkoop Monster bellen en binnen 24 uur uw auto verkocht? Dit klinkt heel makkelijk, en dat is het ook! Zit u niet te wachten op allerlei onbekenden aan uw deur die enkel en alleen een proefrit willen maken? Auto inkoop Monster weet als geen ander hoe moeilijk het is om heldere afspraken te maken die ook nog eens door beide partijen nagekomen worden. Veel mensen tonen wel interesse via de telefoon of mail, maar komen 9 van de 10 keer niet opdagen. Dit kost u als verkoper niet alleen veel tijd en energie, maar zorgt ook nog eens voor een hoop ergernissen. Ergernissen die voorkomen kunnen worden door uw auto te verkopen via Auto inkoop Monster. Nooit meer het gedoe dat u te lang blijft zitten met uw ongewenste auto en daarbij ook de financiële lasten. 

whatsapp onze inkoper

Een bericht versturen via Whatsapp? Onze inkoper reageert binnen 2 uur!

whatsapp onze inkoper

Een bericht versturen via Whatsapp? Onze inkoper reageert binnen 2 uur!

Werkwijze auto inkoop Monster

Nu vraagt u zich natuurlijk af hoe Auto inkoop Monster dan precies te werk gaat. Heel Simpel!
U belt of appt met de inkoop specialist van Auto inkoop Monster. Onze inkoper zal u om een aantal gegevens vragen waaronder het kenteken, staat van de auto en eventuele mankementen. Zodra u de vragen beantwoordt heeft vraagt onze inkoper u naar uw vraagprijs en doet onze inkoper u een indicatief bod. Ligt het bod van auto inkoop Monster en uw vraagprijs bij elkaar in de buurt? Das mooi! onze inkoper plant direct direct een bezichtiging in. Doordat u vanaf het eerste gesprek een vaste contactpersoon toegewezen krijgt zal de persoon die u aan de telefoon heeft ook de bezichtiging doen. Hiermee voorkomen we eventuele ruis en verwarring in de communicatie tussen u en ons. 

Doordat Auto Inkoop Monster zich focust op de regio Haaglanden en omgeving kunnen wij zeer snel schakelen. Onze inkoper kan dan vaak ook dezelfde dag nog de bezichtiging inplannen. Tijdens de bezichtiging loopt onze inkoper samen met u een rondje om de auto en maakt gezamenlijk even een proefrit. Blijken er na de bezichtiging geen andere mankementen over het hoofd te zijn gezien, dan geldt het eerdere bod gewoon en wordt deze direct aan u uitgekeerd. Mochten er onverhoopt toch andere mankementen aan het licht zijn gekomen, dan doet de inkoper van auto inkoop Monster u een nieuw vrijblijvend bod. Indien u hiermee akkoord gaat krijgt u direct uw geld en wordt de auto ter plekke overgeschreven en meteen meegenomen.

Sluit Menu
Call Now Button