fbpx
auto inkoop pijnacker

Auto inkoop Pijnacker

Auto verkopen Pijnacker?

We kennen het allemaal, uw auto begeeft het plots na jaren van trouwen dienst. U brengt uw auto naar de garage en de reparatiekosten blijken hoger dan de waarde van uw auto. De garagehouder geeft u het advies de auto te verkopen. Nu kunt u uw auto aanbieden bij de vele auto verkoop sites. Alleen is dit vaak een moeizaam traject en is het nog maar de vraag of u uw auto verkocht krijgt. Wilt u liever uw kostbare tijd besparen én een goed bod voor uw auto krijgen?  Bel dan vandaag nog met de inkoper van Auto inkoop Pijnacker! Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk in en rondom Pijnacker opgebouwd. Hierdoor zijn wij in staat uw auto vaak dezelfde dag nog over te kopen en de hele zaak te regelen.
Auto inkoop Pijnacker zorgt er voor dat u meteen weet waar u aan toe bent. 

één telefoontje en mijn auto verkocht? Dit klinkt heel makkelijk, en dat is het ook! Zit u niet te wachten op allerlei vreemden aan uw deur waarvan u niet eens weet op de interesse wel oprecht is? Auto inkoop Pijnacker weet als geen ander hoe lastig het is om via dergelijke auto verkoop sites als Marktplaats uw auto snel te verkopen. Men komt hun afspraken niet na en u zit hele avonden te wachten op mensen die niet op komen dagen. 
Via de telefoon of mail hebben veel mensen interesse, maar toch resulteert dit bijna altijd in niets. Niet alleen kost dit u als verkoper een hoop tijd, maar ook een hoop onnodige ergernissen. Als u contact opneemt met één van de inkopers van auto inkoop Pijnacker krijgt u meteen te horen hoeveel uw auto waard is!

whatsapp onze inkoper

Een bericht versturen via Whatsapp? Onze inkoper reageert binnen 2 uur!

whatsapp onze inkoper

Een bericht versturen via Whatsapp? Onze inkoper reageert binnen 2 uur!

Werkwijze auto inkoop Monster

Ook benieuwd naar de werkwijze van Auto Inkoop Pijnacker? Heel simpel.
Zodra u belt of appt met Auto Inkoop Pijnacker zal onze inkoper u om een aantal gegevens vragen.
Denk hierbij aan het kenteken, staat en mankementen van de auto. Op basis van deze gegevens maakt onze inkoper een calculatie. Vervolgens wordt u gevraagd welke richtprijs u in gedachten heeft voor uw auto. Hierop doet onze inkoper u een vrijblijvend bod. Mocht ons bod en uw vraagprijs bij elkaar in de buurt liggen wordt er een bezichtiging ingepland. Indien dit voor beide partijen zo uitkomt kan dit vaak nog dezelfde dag gebeuren.
Bij Auto Inkoop Pijnacker krijgt u 1 vaste contactpersoon toegewezen. Dit wil zeggen dat degene die u aan de telefoon heeft ook degene is die de bezichtiging zal doen. Hiermee voorkomen we dat afspraken door inmenging van een derde partij plots worden veranderd. Dit wilt u als klant niet en wij ook niet. 

Auto Inkoop Pijnacker focust zich enkel en alleen op de regio Haaglanden en omgeving. Hierdoor kunnen wij zeer snel schakelen in de koop van uw auto. Zodra het voor beide partijen uitkomt kunt u binnen 24 uur al van uw auto af zijn. Tijdens de bezichtiging loopt u gezamenlijk met onze inkoper een rondje om de auto. Mits er geen nieuwe mankementen aan het licht zijn gekomen blijft het eerdere bod gelden. Dit bedrag krijgt u ter plekke uitbetaald. U kunt het bedrag zowel per bank als contant ontvangen. De auto wordt direct overgeschreven en meteen opgehaald. U kunt vaak dezelfde dag nog de verzekering opzeggen. 

Sluit Menu
Call Now Button