fbpx
auto inkoop rotterdam

Auto inkoop Rotterdam

Auto verkopen Rotterdam?

Heeft uw auto het na jaren van trouwe dienst nu toch echt begeven? Of wellicht gewoon toe aan iets anders? Dan wilt u uw auto natuurlijk zo snel mogelijk verkopen, maar wel tegen een goede prijs. Al snel komt u uit bij verschillende auto verkoop sites en dan is de vraag bij wie u nu aan moet kloppen. Auto Inkoop Rotterdam is gegarandeerd de juiste match voor u! Wij zijn de enigste auto inkoper in Nederland die de gehele zaak van A tot Z dezelfde dag nog kan regelen. Als u nu belt met de inkoper van Auto Inkoop Rotterdam krijgt u niet alleen direct te horen hoeveel u voor uw auto krijgt, maar wordt de auto dezelfde dag nog opgehaald! 

Uw auto verkocht met één telefoontje

Met één telefoontje de hele zaak geregeld? Klinkt veel te makkelijk, en dat is het ook! U zit ongetwijfeld net als de meesten niet te wachten op alle poespas rondom de verkoop van uw auto. We kennen het allemaal. U zet iets op Internet en maakt een afspraak met een potentiële koper. U neemt een middagje vrij om uiteindelijk niemand op te komen zien dagen. Niet alleen bent u uw middag kwijt, maar de auto is nog steeds niet verkocht. Met één telefoontje kunt u deze problemen zo overslaan. Auto Inkoop Rotterdam houdt van vlot en eerlijk zaken doen. Zodra u belt met onze inkoper wordt er direct een afspraak gemaakt die ten alle tijde wordt nagekomen.

Auto Inkoop Rotterdam werkt bewust niet met andere partijen. Wij kopen alle auto’s zelf in en doen het hele proces rondom de inkoop ook zelf. Hiermee voorkomen we dat u als verkoper de dupe wordt van miscommunicatie tussen verschillende partijen. Dit stelt Auto Inkoop Rotterdam ook in staat om zeer snel te schakelen en de hele zaak binnen 24 uur te regelen  

Komt bellen u niet uit?  Geen probleem u kunt onze inkoper ook gewoon een whatsappje sturen! Of vul ons contact formulier in en laat ons weten wanneer u terug gebeld wilt worden.

whatsapp onze inkoper

Een bericht versturen via Whatsapp? Onze inkoper reageert binnen 2 uur!

whatsapp onze inkoper

Een bericht versturen via Whatsapp? Onze inkoper reageert binnen 2 uur!

Werkwijze auto inkoop Rotterdam

Omdat Auto Inkoop Rotterdam eerlijk en helder zaken doen hoog in het vaandel heeft staan, werken wij met vaste contactpersonen. 
Dit wil zeggen dat de persoon waarmee u het telefoongesprek voert ook degene is die de bezichtiging zal doen. Omdat jullie gezamenlijk afspraken hebben gemaakt is dit de beste manier om de zaak vlot en efficiënt te regelen. 

Wij vragen u niet om tig vragenlijsten in te vullen voordat u een bod voor uw auto ontvangt. 
U belt gewoon met de inkoper van Auto Inkoop Rotterdam. Hij of zij vraagt u om een aantal gegevens zoals het kenteken, de staat van de auto en eventuele mankementen. 

Hierna vraagt onze inkoper u om uw vraagprijs en ontvangt u direct ons bod. Gaat u akkoord wordt er direct een bezichtiging ingepland.
Indien dit voor beide partijen goed uitkomt kan de bezichtiging dezelfde dag nog plaatsvinden. Doordat Auto Inkoop Rotterdam zich focust op de regio Haaglanden en omgeving kunnen wij kort op de bal zitten.

Blijkt er tijdens de bezichtiging geen nieuwe mankementen aan het licht te zijn gekomen ontvangt u gewoon het afgesproken bedrag. Dit kan zowel contant als per bank. De auto wordt direct overgeschreven en opgehaald. U bent dezelfde dag nog van uw auto af!

Sluit Menu
Call Now Button